top of page
Històries de Ciència a Barcelona:
6 segles en 4 Històries
 
 

En aquesta xerrada farem una pinzellada de la Història de la Ciència a la ciutat de Barcelona. Mitjançant 4 històries interessants i entretingudes ens endinsarem en 4 períodes històrics i en 4 disciplines científiques per tal d'entendre millor la relació històrica de la ciutat amb la ciència, la medicina i la tècnica. Així recorrent 6 segles de la història de Barcelona veurem com el seu desenvolupament ha estat lligat al desenvolupament científic.  

 

Preu: 120 euros.

Més informació: historiesdeciencia@gmail.com

Xerrades i Conferències

Públic General

Què és i Què fa la Història de la Ciència?
Noves maneres de veure la ciència en la història
 

En aquesta xerrada descobrirem en que consisteix la Història de la Ciència. Aquesta disciplina ha canviat radicalment en els últims 30-40 anys, ja no s'aproxima als científics com a grans genis aïllats de la societat sinó que se'ls intenta col·locar en un context històric determinat. Aquesta aproximació fa molt més rica tan la història com la ciència. Malgrat tot, sovint aquesta visió de la ciència no arriba al gran públic. En aquesta xerrada volem fer un petit pas per aquest trobament. Com es pensa la ciència i els científics (ques) des d'aquesta disciplina?

 

Preu: 120 euros.

 

Més informació: historiesdeciencia@gmail.com

Benvinguts a l'Exposició Universal de 1888
 

En aquesta xerrada repassarem la història de l'Exposicio Universal de 1888 a Barcelona. Coneixerem el seu origen, quins personatges hi van intervindre, quins edificis s'hi van construir, què en deia la premsa de tot plegat i com aquest gran esdeveniment va canviar la ciutat de Barcelona per sempre més.

Preu: 120 euros.

 

Més informació: historiesdeciencia@gmail.com

bottom of page